loading

4. Kedvezményeket nyújtanak egyetemek és más oktatási intézmények részére is?

Tanárok és oktatók számára minden funkciót és frissítést ingyenesen tartalmazó egyéves ingyenes licencet kínálunk. Ez a licenc arra szolgál, hogy a tanárok megismerkedjenek a programmal, és azt az oktatás keretében az alkalmazás használatának gyakorlati bemutatására használhassák. A tanárok fiókján keresztül továbbá 30 napos hozzáférés biztosítható a diákok számára az alkalmazáshoz. Egy másik lehetőség az oktatási intézmény által megvásárolt licenc akár 20 felhasználóra történő kiterjesztése.

Forduljon hozzánk bizalommal az education@easycargo3d.com címen, ha több licencre, esetleg hosszabb távú hozzáférésre van szüksége a diákok számára, vagy ha egy diák számára rövid távú hozzáférésre van szüksége az alkalmazáshoz.

Ezen felül munkalapok formájában kiegészítő oktató anyagokat is kínálunk, amelyek segítenek a diákoknak az EasyCargo közelebbi megismerésében. A munkalapok megoldásai csak azon iskolák képviselőinek lesznek hozzáférhetők, amelyek részt vesznek az EasyCargo az iskolákba projektben. A hozzáférésért, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az education@easycargo3d.com e-mail címen.

Bővebb információkat az EasyCargo az iskolákba oldalunkon talál, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írjon emailt az education@easycargo3d.com címre, amelyen tájékoztatjuk Önt a licenc oktatási célokra való felhasználásával kapcsolatos tudnivalókról.